Lütfen linke tıklayıp 5 saniye bekleyip sağ üstten 'reklamı geçe' basınız.

14 Mayıs 2013 Salı

Diablo 3 Full Tek Link indir


Oyun Sanctuary yer alır, karanlık fantezi Diablo serisinin dünya, yirmi yıl olaylardan sonra Diablo II . Deckard Cain ve yeğeni Leah uğursuz bir kehaneti ile ilgili eski metinleri inceleyen Tristram Katedrali bulunmaktadır. Gökten düşen gizemli yıldızı Deckard Cain kaybolur içine derin bir krater oluştururken, Katedral vurur.

Bir ayar oldu aynı katedral; kahramanı artık ölü yükseldi kaynaklanmaktadır yakındaki Tristram Katedrali, vurdu Kayan bir yıldız araştırmak için Yeni Tristram kasabasında geldiğinde Diablo . Kahramanı yıldızı vurunca kayboldu, kim Cain kurtarmak için katedral Leah eşlik eder. Cain kurtardıktan sonra, kahramanı düşmüş yıldız için tek yol Kral Leoric, Skeleton King olarak şu anda bilinen Tristram eski hükümdarı yenmek için olduğunu öğrenir. Leoric tacı onu yenmek için kurtarıldı gerektiğini kahramanı ve Haedrig Eamon, New Tristram ve demircinin yardımıyla Leoric tahtına aday kahramanı arar bilgilendirir Cain. Taç atlattıktan sonra, kahramanı Leoric yenilgiler ve düşmüş yıldız indi bir yabancı bulur. Yabancının sadece bellek yere düşen üç parça halinde kırılmış bir kılıç olduğunu.

Kahraman cadı Maghda, yerel topluluğa lideri tarafından karşı kılıç parçaları, kurtarır. Maghda, ancak, kahraman ve zorlamak için girişimler kılıç onarmak için Cain önce üçüncü parça kurtarır. Leah, ancak Maghda Cain öldürmek ve yabancı ile kaçmaya zorlayarak, sihirli güç bir dalgalanma ile tarikat öldürür. Cain, ölmeden önce, onarım kılıç ve görevleri onu yabancıya dönen ile kahramanı. Kahramanı yabancı tahlisiye ve ona kılıcı dönen, malikanesinin altında Kral Leoric yıkılmaya yüz tutmuş işkence odaları bağırsakları içine Maghda sürdürür. Yabancının anıları kurtarıldı, ve o ezeli melek Tyrael olduğu ortaya çıkıyor. Cehennem güçlerinin insanlığı korumak için yoldaşı melekler ‘isteksizliği ile tiksinti, Tyrael iblis lordları Belial (Yalanlar Efendisi) ve Azmodan (Sin Efendisi) gelişi hakkında bir ölümlü ve uyarılar Sanctuary olmak tanrısallığını kenara.

Kahramanı, Caldeum şehrine Leah ve Tyrael seyahat. Leah öğrendi nerede kahramanı Cain Leah ve Belial.The kahramanı delil Tyrael arama izini ederken, Maghda izini bırakır ve Maghda öldürür, intikam, sonra Caldeum dönmesidir annesi, Adria (gelen Tristram bir cadı orijinal oyunu ) hala hayatta. Kentin kanalizasyon Adria kurtarmakta kahramanı yardımcıları Leah. Adria cehennem güçleri durdurmanın anahtarı Cehennemin yedi Lordlar ruhları yakalamak ve onları sonsuza kadar yok edebilir Siyah Soulstone olduğunu ortaya koymaktadır. Kahramanı Kara Soulstone kurtarmak için hain Horadrim, Zoltun Kulle, ruhu dirilttiğini. Kulle onun arşivlerinde saklı olduğunu ortaya koymaktadır. Kulle vücudu ve onun inine açabilirsiniz böylece onun kanından biraz kurtardıktan sonra, kahramanı kendisi için Soulstone almaya çalışır sonra onu yenmek zorunda kalır. Caldeum döndükten sonra, kahramanı Şeytanın güçleri tarafından saldırı altında şehir bulur. Adria ve Leah onları aldatmaya Caldeum İmparatoru şeklinde alınmış olması gibi Belial açığa kahramanı yardımıyla saraya giderken mücadele, ve sonunda onu yendi. Siyah Soulstone içinde Leah tuzakları ruhunu, azat Caldeum. Leah Dağı Arreat (içinde Tyrael tarafından tahrip ve krater Sanctuary istilacı olan şeytan lord Azmodan, bir vizyon alır Diablo II ) siyah Soulstone almak için ve kendini güçlendirmek.

Kahramanı Bastion adlı Tyrael, Leah ve Adria ile tutun gitti. The Keep Azmodan ordusu tarafından saldırı altında. Iblis Ghom yendikten sonra, Oburluk Rabbi kahramanı Azmodan yüzleşmeye Dağı Arreat krater gitti. Tyrael krater koruyan şeytani kapısı ulaşmada kahramanı asist, ve kılıcı ile yok eder. Kahramanı traversler Arreat iç çekirdeğinin derinliklerinde Azmodan ve ordusunu güçlendirmek Sin Kalpler, yok etmek. Azmodan en eşi Cydaea, Şehvet Maiden, kalpleri korumaya çalışır ancak yenilir. Kahramanı siyah Soulstone içinde ruhunu yüzleşir ve yenilgiler Azmodan, ve Leah mühürler. Taş yok ise savaşın sona olacağını taş, Tyrael devletler içinde sıkışıp Cehennemin yedi lordları ile. Kahramanı Bastion adlı tutun döner, ama Adria onlara ihanet ettiğini bulur. Adria diye baştan Diablo hizmet vermektedir ortaya koymaktadır, ve Leah babası Diablo tarafından ilhak edildi Leoric oğlu Aidan, Karanlık Wanderer (Diablo II ilk oyun ve Diablo’nun reenkarne vücudundan Savaşçı oyuncu karakteri) olduğunu. Adria Leah kurban ve Diablo diriltmek Siyah Soulstone kullanır. Şimdi Cehennem Efendileri tüm ruhların sahibi, Diablo Prime Evil olur ve Yüksek Heavens bir saldırı başlar.

Kahramanı saldırı altında zaten bulmak için Yüksek Heavens geldi. Imperius, Valor Aspect, Tyrael umutsuzluğa vermek neden kahramanı ve Tyrael suçluyor. Kahramanı, onları Auriel, Umut Aspect kurtarmak için talimat Kader Aspect, Itherial karşılar. Auriel tahlisiye ve Cennet güçlerine umut döndükten sonra, kahramanı çaresizliklerini üstesinden gelmiştir Tyrael, bulur. Birlikte, Kristal Arch, Cennet kuvvetleri için güç kaynağı ulaşmasını Diablo durdurmaya çalışmayın. Diablo yendi ve onun fiziksel tezahürü yok edilir. Siyah Soulstone görünüşte hala bozulmamış, Yüksek Heavens düşen gösterilir. Savaştan sonra, Tyrael Bilgelik yeni boy olarak Yüksek Heavens kavuşmak karar verir, ama melekler ve insanlar arasında kalıcı bir ittifak oluşturmaya adamış, bir ölümlü kalır.

Diablo 3 Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/ Windows 7 / 8
Ekran Kartı:512 Mb Üstü
Hard Disk:16 GB
İşlemci:2.4 GHz
Ram:2 Gb  


Turbobit



0 yorum:

Yorum Gönder

Hızlı yorum yapmak için 'yorumlama biçiminden' - 'anonimi' seçebilirsiniz.
Argo,küfür,cinsellik,reklam v.b yorumlarda yorumunuz yayınlanmıyacaktır.